GreenBiz Educatie


GreenBiz IJmond is trots op de samenwerking met het Nova College voor de nieuwe MBO4 opleiding Junior Consultant Duurzaamheid. Leerlingen kunnen vanaf augustus 2019 terecht op de locaties in Beverwijk en Hoofddorp. Al meer dan 25 ondernemers in de IJmond hebben zich gemeld om stageplekken beschikbaar te stellen of de opleiding op andere manieren te ondersteunen. De combinatie van duurzaamheid en techniek is uniek in Nederland.

Junior consultant duurzaamheid

De junior consultant duurzaamheid adviseert klanten over duurzame technische toepassingen, bijvoorbeeld om over te stappen van gas naar electriciteit uit zonne- of windenergie. De adviesfunctie vraagt om zowel commercieel als technisch inzicht: technische tekeningen zijn geen abracadabra en ook het opstellen en bewaken van een projectbegroting behoort tot de kennis.

Stageplaatsen

GreenBiz IJmond en het Nova College zijn op zoek naar stageplaatsen voor deze leerlingen. Heeft uw bedrijf interesse en plek? Neem dan direct contact met ons op: info@greenbizijmond.nl.Logo Nova College 02