Heemskerk, De Trompet

De Trompet is een duurzaam, milieuvriendelijk, schoon en goed bereikbaar bedrijventerrein in Heemskerk. Dit bedrijventerrein valt op door zijn 80 meter hoge windmolen, architectuur en goede ligging. Het bedrijventerrein is ongeveer 17 hectare (waarvan netto 7,6 ha uitgegeven) groot en biedt huisvesting aan ongeveer 135 (voornamelijk) MKB-bedrijven.

Samen aan de slag

Wij hebben in 2019 ondernemers benaderd die aan de slag waren met verduurzaming en willen bijdragen aan duurzame ontwikkelingen op het bedrijventerrein. Dit heeft geleid tot een kerngroep van ambassadeurs waarmee wij vanaf september 2019 periodiek in gesprek zijn gegaan. Samen met de ambassadeurs werken we ideeën uit, toetsen wij de aanpak van initiatieven en spannen we ons gezamenlijk in om via het lokale netwerk zoveel mogelijk ondernemers te bereiken en te betrekken bij te vergeven opdrachten voor verduurzamingsmaatregelen.

Heeft u vragen of een idee? Meld het ons!

Samenwerking met de gemeente Heemskerk

Gemeente Heemskerk wil het bedrijventerrein ook in de toekomst vitaal en concurrerend houden en ondersteund gezamenlijke initiatieven van harte. Voor de duurzaamheidsmaatregelen zijn wij de gesprekspartner.

Omgevingsdienst IJmond

Vereniging GreenBiz IJmond wordt ondersteund vanuit de Omgevingsdienst. Neem contact op met Lyane Peggeman: 06-51899901 of lpeggeman@greenbizijmond.nl

De Trompet VK


De kerngroep op de Trompet bestaat uit:

  • Raymond Cenin - BBA B.V.
  • Cyril Swart - PBS
  • Gerro Sanders - Abonnementenland
  • Kees Huipen - Huipen, Uw Vastgoed Onze Zorg
  • Cees Nelis Jr. - C. Nelis bouw & ontwikkeling