Over ons


GreenBiz IJmond: duurzame krachtenbundeling van ondernemers uit de regio

Onder de noemer GreenBiz IJmond werken ondernemers in de IJmond samen aan het verduurzamen van het eigen bedrijf én het bedrijventerrein. GreenBiz IJmond is georganiseerd als vereniging, wordt ondersteund door Omgevingsdienst IJmond en werkt bovendien nauw samen met OV IJmond.

In 2019 bundelen bedrijven in de IJmond hun krachten om lokaal duurzame energie te produceren, met als doel deze energie ook lokaal te consumeren middels een Lokale Energie Markt: GreenBiz Energy noemen we dat. We nodigen u graag uit om hier aan mee te doen.

Daarnaast biedt GreenBiz IJmond praktische handvatten, informatie en advies op maat op andere duurzame thema's. We weten dat het werkt: samen bereik je meer!

Lid worden

Heeft u plannen om duurzame maatregelen te nemen bij uw bedrijf of wilt u meer informatie? GreenBiz IJmond is op bijna alle bedrijventerreinen in de regio actief. We maken graag een afspraak met u om samen op te trekken. Bekijk op deze pagina waarom lidmaatschap u voordeel biedt.

Jan Boudesteijn "De tijd is rijp voor ondernemers om duurzaamheid prioriteit te geven. Een groen hart helpt om de eerste stap te zetten, maar realiseer je dat veel maatregelen je gewoon geld opleveren."

U kunt contact opnemen met Jan via jboudesteijn@greenbizijmond.nl of 06-53246858.