GreenBiz helpt: laatste kans voor aanvraag SDE+-subsidie

Gepubliceerd op 8 september 2019

In maart hielp GreenBiz IJmond 28 bedrijven, met in totaal bijna 100.000 m2 dakoppervlak, met de aanvraag voor een SDE+-subsidie. Inmiddels zijn alle aanvragen toegekend. Met de SDE+-subsidie wil de overheid de productie van duurzame energie rendabel maken. Aanstaande oktober is de laatste kans voor ondernemers om deze subsidie aan te vragen. GreenBiz helpt u graag!

Met deze subsidie ligt de drempel om in zonnepanelen te investeren een stuk lager. Het aanvragen vraagt wel even wat handigheid. Maar dat regelt GreenBiz IJmond graag.

De subsidie kan vrijblijvend aangevraagd worden en na verstrekking is er ruimte om met een goed uitgewerkte businesscase een beslissing te maken. GreenBiz IJmond vraagt voor alle geïnteresseerde ondernemers kosteloos en vrijblijvend de SDE+ subsidie aan. Wel verwachten we dat de subsidie volgend jaar veranderd, dus laat de ronde van oktober 2019 niet schieten.

Rob de Visser van Harsveld Apparatenbouw B.V. is een van de bedrijven aan wie de SDE+-subsidie is toegekend. “Met weinig inspanning van onze kant hebben we nu een mooie subsidie binnengehaald. GreenBiz IJmond heeft uitstekende ondersteuning geleverd. Ik hoefde alleen mijn gegevens, zoals dakoppervlak en aansluitwaarde, aan te leveren en een handtekening onder de aanvraag te zetten.”

klein foto bord Kagerweg-Interreg (zonnepanelen)


Ook interesse?

Wilt u als ondernemer uit de IJmond meeprofiteren? Zorg dan dat u deze laatste subsidieronde niet laat schieten. Wilt u meer weten? Voor meer informatie en meedoen kunt u contact op nemen met Nick Ruiter en/of Jan Boudesteijn.

Meer info over de SDE+ is te vinden op de site van RVO.

GreenBiz Energy

Ook interessant: u kunt het surplus leveren aan lokale energie markt GreenBiz Energy zodat uw collega's in de regio ook van lokale, duurzame energie kunnen profiteren. Kijk voor meer informatie op www.greenbizenergy.nl.

GBiz-Energy_800px