Havengebied IJmuiden Energiepositief: praktisch verduurzamen met GreenBiz IJmond

Gepubliceerd op 11 september 2019

Energie besparen en duurzame energie opwekken. Twee belangrijke stappen in de energietransitie waarbij we voor 2050 volledig overstappen op duurzame energie. Voor ondernemers in Havengebied IJmuiden liggen er veel kansen waardoor u bespaart op uw energierekening én bijdraagt aan een beter milieu.

Op 1 oktober 2019 trappen Jan Boudesteijn van GreenBiz IJmond, Chris Steensma van Omgevingsdienst IJmond en Klimaatroute het project Havengebied IJmuiden Energiepositief af. Zij vertellen u hoe u inzicht krijgt in uw energieverbruik, hoe u energie kunt besparen en hoe u rendabel duurzame energie kunt opwekken. Kortom: u komt te weten hoe wij u praktisch kunnen ondersteunen zodat u zich kunt richten op uw business.

Bent u erbij?

Bent u gevestigd in Havengebied IJmuiden? Dan bent u van harte welkom de aftrap van de gezamenlijke weg naar energiepositief. Meer informatie, aanmelden en het programma vindt u op www.greenbizijmond.nl/aanmeldenhavengebied.

GreenBiz ondersteunt duurzame krachtenbundeling van ondernemers in de regio. De Energiepositief-projecten van GreenBiz IJmond zorgen voor nog meer bewustwording van de noodzaak om te verduurzamen. Bedrijven en bedrijventerreinen gaan enthousiast aan de slag met energiescans en verduurzamingsmaatregelen. Zo worden de terreinen een stuk duurzamer en aantrekkelijker om in te investeren.