GreenBiz Circulair: startconferentie Upcycle Your Waste (UYW)

Gepubliceerd op 4 februari 2021

Ons doel is om de afvalstromen bij de deelnemende bedrijven aan het project Upcycle Your Waste te verminderen met 20%. Om een goed beeld van de verschillende afvalstromen te krijgen hebben we meer deelnemers in de IJmond nodig! U doet toch ook mee?

De eerste verbeteringen zijn al genoemd en daar gaan we dan ook voortvarend mee aan de slag. Het onderzoek naar het omzetten van afvalstromen in grondstof wordt mede mogelijk gemaakt door het Europese programma Upcycle Your Waste (UYW). Hierbij werken wij samen met internationale partners uit België, Engeland en Frankrijk om kennis en kunde met elkaar uit te wisselen over afvalstromen.

Samen met deze partners organiseren wij de UYW-startconferenti (pdf, 1.3 MB)e. Dagvoorzitter Harm Edens neemt u op donderdag 11 februari mee in onze eerste bevindingen en resultaten. Ook bieden wij u zeven workshops aan met diverse goede voorbeelden waar u uw voordeel mee kunt doen en waar u gratis aan kunt deelnemen. Interesse? Geef u dan op via www.odijmond.nl/kickoff-uyw of scan de QR-code. Inmiddels hebben wij al meer dan 190 deelnemers!