Het vervolg van GreenBiz Energy

Gepubliceerd op 27 januari 2021

Wij zijn in 2017 partner geworden in het Europese Interreg 2 zeeën programma PECS: Ports Energy and Carbon Savings met als doel op Europees niveau samen te werken om CO2-uitstoot te verminderen. Wij hebben hieruit het product LEM-platform (lokale energiemarkt) ontwikkeld genaamd GreenBiz Energy.

Met inmiddels ruim 20 aangesloten bedrijven is GreenBiz Energy ook dit jaar weer goed van start gegaan. De afgelopen jaren hebben wij GreenBiz Energy bedacht, gestart en geoperationaliseerd. De aankomende maanden gaan wij ons GreenBiz Energy platform verder promoten door meer gebruik te maken van LinkedIn campagnes, maar er komt ook een nieuw billboard in IJmuiden bij. Ook doen wij onderzoek naar de mogelijkheid om GreenBiz Energy aan een lokaal energie opslag systeem (een buurtbatterij) te koppelen. Zo willen wij alle deelnemers van 100% groene stroom gaan voorzien.

Wilt u weten waarom Paul Klomp van We Love The Planet is aangesloten bij GreenBiz Energy en hoe wij op het idee van GreenBiz Energy zijn gekomen? Bekijk de video hieronder!