GreenBiz Educatie: ontwikkeling van de opleiding en stageplekken!

Gepubliceerd op 31 maart 2021

Investeren in de nieuwe generatie vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij – samen met het Nova College – een aantal jaar geleden gestart met de opleiding Junior Consultant Duurzaamheid.

Al meer dan 25 ondernemers in de IJmond hebben zich gemeld om stageplekken beschikbaar te stellen of de opleiding op andere manieren te ondersteunen. De combinatie van duurzaamheid en techniek is uniek in Nederland.

Vormgeven opleiding

Zo hebben wij samen met het Nova College de projecten voor het eerste en tweede leerjaar ontwikkeld. Daarnaast starten wij in de komende periode van dit schooljaar met een aantal GreenBiz IJmond-bedrijven, o.a. BBA, Gasservice Kennemerland en Patina een samenwerking voor het ontwikkelen projecten voor het 3e leerjaar. Op deze manier zorgen wij samen met het Nova College ervoor het inhoud van onze opleidingen beter aansluit op het werkelijk praktijk situatie.

Oproep

Om het verder ontwikkelen van de opleiding, vragen wij input van u! Mocht u een leuke leerzame opdracht hebben, die wij samen kunnen oppakken, neem dan contact op met ons via duurzaamheid@novacollege.nl.


Promotiefilm opleiding