Terugkoppeling stichtingsbestuur 2021

Gepubliceerd op 19 oktober 2021

In december vindt het laatste stichtingsbestuur - bestaande uit het bedrijfsleven en de overheid - van 2021 plaats. Wij maken in deze vergadering een keuze in de koers voor 2022, de financiën worden verdeeld over en rondgemaakt voor de GreenBiz IJmond-projecten zoals realisatie van buurtbatterijen, oplaadstations en nog meer. Ook gaan we over tot een definitieve besluitvorming.

Eerder dit jaar hebben wij onze activiteiten – van de afgelopen 10 jaar – en onze ambities voor de aankomende jaren vastgelegd in ons maatschappelijk jaarverslag (pdf, 1.7 MB). In het eerste kwartaal van 2022 komt er een nieuw jaarverslag uit met een korte financiële paragraaf: een mooie samenvatting van 2021.

Meedenken over verduurzaming?

Wilt u ook meedenken over verduurzaming van het bedrijfsleven of bedrijventerreinen in de IJmond? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen in onze kerngroep! Op elk terrein is een ambassadeursgroep vertegenwoordigd. Door deel te nemen aan het overleg op het eigen bedrijventerrein met collega’s waarmee u invloed heeft op de richting en op de besluiten van de stichting. Laat het ons weten via info@greenbizijmond.nl.