Informatiebijeenkomst Kagerweg Energiepositief op 13 juni

Gepubliceerd op 9 juni 2017

Kostenneutraal een bedrijventerrein verduurzamen. Dit is een van de belangrijkste ingrediënten van Kagerweg Energiepositief. Dit initiatief biedt ondernemers op bedrijventerrein Kagerweg de kans om gezamenlijk hun bedrijventerrein grootschalig en flexibel te verduurzamen, door een slimme combinatie van energiebesparing en opwekking van duurzame energie. Om ondernemers te informeren hoe en waarom zij aan moeten deelnemen organiseert GreenBiz IJmond een informatiebijeenkomst op dinsdag 13 juni.

Wat het initiatief zo bijzonder maakt is dat de voorfinanciering van de energiemaatregelen en terugbetaling vanuit de besparing op de energierekening ervoor zorgt dat de verduurzaming niet ten koste gaat van investeringen uit het primaire proces van ondernemers. Een unieke kans dus voor ondernemers, gevestigd op het Beverwijkse bedrijventerrein.

Om ondernemers te informeren over het initiatief, de voordelen voor de eigen bedrijfsvoering en op welke wijze zij kunnen en zouden moeten aansluiten, zijn zij van harte welkom tijdens de ontbijtbijeenkomst op 13 juni, om 07.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Basim gebouw, Gaasterland 2-I.

Ondernemers die bij een van de bijeenkomsten aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via ons online aanmeldformulier.

greenbizbeverwijk_nodigt_u_uit