Ook ontbijtbijeenkomst Kagerweg Energiepositief levert nieuwe deelnemers op

Gepubliceerd op 13 juni 2017

Na een geslaagde bijeenkomst op 8 juni heeft project Kagerweg Energiepositief ook bij de ontbijtsessie nieuwe deelnemers weten te genereren. Enthousiaste presentaties en toespraken zetten de mogelijkheden en voordelen centraal.

Intentieverklaring

Ondernemers op het bedrijventerrein Kagerweg slaan de handen ineen om kostenneutraal en via een slimme combinatie van energiebesparing en opwekking van duurzame energie hun bedrijventerrein grootschalig en flexibel te verduurzamen. Belangrijke voorwaarde is dat voldoende bedrijven deelnemen. In combinatie met de ondernemers die getekend hebben voor en op de barbecuebijeenkomsten, telt het project nu 18 deelnemers.

IMG_0205

Nieuwste deelnemers

  • Dijkman Carbaat Bouw B.V.
  • BT Consult
  • Houtwerk B.V.
  • Murgia Metaal B.V.
  • Van Gool Hef- en Hijstechniek B.V.

Meer informatie of ook deelnemen?

Bent u ondernemers op de Kagerweg (Wijkermeer)? We hebben u ook nodig om samen tot een energiepositief bedrijventerrein te komen! Kijk op www.greenbizijmond.nl/kagerwegenergiepositief voor meer informatie. Ook komt GreenBiz IJmond graag bij u langs voor een korte presentatie van de mogelijkheden en voordelen. Neem hiervoor contact op met de heer N. Tijhuis of mevrouw E. Hilbers via greenbiz@odijmond.nl of 0251 - 263 863.