Maak kans op de EZK Energy Award 2018, meld u nu aan!

Gepubliceerd op 8 oktober 2018

Maakt u met uw organisatie het verschil door energie te besparen of duurzaam op te wekken? Dan maakt u kans op de EZK Energy Award 2018. Deze bestaat onder andere uit een geldbedrag van €25.000. De award is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, samen met RVO en wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming in Nederland die al een flinke slag heeft gemaakt met energiebesparing of duurzaam opwekken.

Op 28 november 2016 werd de award voor de eerste keer uitgereikt. Vorig jaar won Kloosterboer uit Velsen-Noord de EZK Energy Award, die eerder op het podium stond bij de IJmond Duurzaam Award.

Ook in 2018 wordt er een EZK Energy Award uitgereikt aan een onderscheidend bedrijf of instelling op het gebied van energiebesparing en/of duurzame opwekking van energie. En ook u kunt zich aanmelden. Stuur een mail naar info@odijmond.nl en wij nemen contact met u op. Voor meer informatie: www.rvo.nl/win-de-ezk-energy-award-2018. Aanmelden via Omgevingsdienst IJmond dient voor 1 november te gebeuren.