GreenBiz komt bij u langs met De Pijp Energiepositief

Gepubliceerd op 17 oktober 2018

Op 2 oktober ontving GreenBiz IJmond bijna 30 ondernemers in de Skybox van Daalimpex op het bedrijventerrein De Pijp. Doel? Gezamenlijk eigen bedrijf en dus ook terrein verduurzamen. Op deze manier dragen ondernemers bij aan een beter milieu en lopen ze ook voor op nieuwe wetgeving die volgend jaar van kracht wordt.

Energie besparen, energie opwekken, voldoen aan de Erkende Maatregelen en voorbereid zijn op de Omgekeerde Bewijslast met betrekking tot duurzaamheidsmaatregelen die volgend jaar gaat gelden. In project De Pijp Energiepositief krijgt u hierbij de hulp en informatie die u nodig heeft. Hoe dat in zijn werking gaat? Dat komt GreenBiz IJmond u graag vertellen tijdens een vrijblijvend bedrijfsbezoek.

Sluit nu aan

Het doel is zoveel mogelijk ondernemers op het terrein te laten verduurzamen en zo ook het terrein duurzamer te maken. Er is al een groep enthousiaste ondernemers die de intentieverklaring voor deelname heeft getekend, u kunt toch niet achterblijven?

Bent u gevestigd op het terrein en heeft u interesse? Neem contact op via greenbiz@odijmond.nl en kijk ook eens op www.greenbizijmond.nl/depijpenergiepositief.

GB ontbijt