GreenBiz Energy: duurzame energie lokaal produceren en consumeren

Gepubliceerd op 27 maart 2019

Ondernemers in de IJmond bundelen hun krachten om lokaal duurzame energie te produceren en te consumeren. Een milieuvriendelijk initiatief mét verdienmodel. Dat is het uitgangspunt van de lokale energie markt GreenBiz Energy. Bent u als ondernemer gevestigd in de IJmond en wilt u meer weten? Kom dan naar de kick-off op donderdag 4 april. U bent van harte welkom.

Energieadviseur Diederik Samsom heet u van harte welkom bij de kick-off van GreenBiz Energy. Voorzitter van Vereniging GreenBiz IJmond Jan Boudesteijn vertelt u meer over de rol en voordelen van GreenBiz IJmond in de regio. Gerard Adema van Econvert Climate & Energy licht toe hoe de lokale energie markt is opgezet en hoe uw bedrijf als leverancier of afnemer deel kan uitmaken van GreenBiz Energy.

Lokaal en duurzaam

Ondernemers die stroom leveren of afnemen bij GreenBiz Energy, sluiten aan bij een lokale, collectieve, duurzame energievoorziening. Elektriciteit wordt rechtstreeks tussen producent(en) en verbruikers in de IJmond uitgewisseld. U bent onafhankelijk van energieleveranciers en het rendement is ten gunste van uw bedrijf en bedrijventerrein. Door een goede rapportagetool is het verbruik duidelijk en transparant. GreenBiz Energy faciliteert voor haar deelnemers de inkoop van deze elektriciteit en indien nodig elektriciteit via de externe handelsbeurs.

Meer weten over de voordelen en de startactie? Kijk op www.greenbizenergy.nl.

Uitnodiging kick-off 4 april

Wilt u meer weten of deelnemen aan GreenBiz Energy? Kom op 4 april naar Vuurlinie Beverwijk, Noorderweg 13a Beverwijk. Inloop vanaf 15.30 uur, start 15.45 uur.

Meer informatie en aanmelden op: www.greenbizenergy.nl/aanmelden

GreenBiz IJmond nodigt u uit voor GreenBiz Energy