Duurzame datalogger-estafette: doe nu kosteloos mee!

Gepubliceerd op 8 november 2016

GreenBiz IJmond stimuleert en ondersteunt bedrijven in het realiseren van hun duurzaamheidsambities. Om die reden organiseert GreenBiz nu een datalogger-estafette waarbij u kosteloos een week een datalogger geïnstalleerd krijgt, mits u uw opvolger heeft uitgekozen!

Datalogger

Een datalogger is een meetinstrument ter grootte van een koffer waaruit drie sensoren worden geleid. Deze sensoren meten de temperaturen van bijvoorbeeld de CV-leiding, de gekoeld-waterleiding / koelinstallatie of de temperatuur van de lucht uit de luchtbehandelingsinstallatie.

Deze informatie wordt dagelijks draadloos doorgegeven aan een door Omgevingsdienst IJmond hiervoor gecontracteerde deskundige. Dit bureau verwerkt de meetresultaten in makkelijk te analyseren grafieken en bijbehorende analyses. Hieruit komen suggesties voor verbetering (indien nodig) en kan leiden tot minder belasting van het milieu en forse besparingen op uw energierekening.

Estafette

Ook uw bedrijf komt in aanmerking voor deze kosteloze ondersteuning. Daar staat wel een bescheiden verplichting tegenover. Om het goede voorbeeld te geven en anderen te motiveren vragen we u om een collega-ondernemer uit te zoeken en die te overtuigen de datalogger ook gratis te laten plaatsen. U geeft bij de plaatsing de naam door van de volgende, zodat we een estafette opzetten die het klimaat en uw portemonnee ten goede komt.

Meld u nu aan via greenbiz@odijmond.nl en wees de eerst die het stokje in handen heeft!

GB-nieuws