Week van de Circulaire Economie

Gepubliceerd op 20 januari 2017

Nederland Circulair! organiseert van 16 tot en met 24 januari 2017 voor de tweede keer de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week staat Nederland bol van de activiteiten rondom de Circulaire Economie.

Doel van deze week is om ondernemers te informeren over circulaire economie en ze te helpen om daadwerkelijk met de circulaire economie aan de slag te gaan.

Logo Nederland Circulair!

Koplopers

Overal in Nederland organiseren koplopers bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen. Van 16 januari tot en met 24 januari openen organisaties die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren om te laten zien hoe zij het realiseren.

IJmond Circulair

Ook in de IJmond wordt hard gewerkt aan een circulaire economie. Omgevingsdienst IJmond organiseerde samen met Tata Steel en OV IJmond op 8 december 2016 het succesvolle congres IJmond Circulair. Dat dit thema leeft in de regio werd duidelijk door het enthousiasme van de meer dan 200 deelnemers aan het congres. Lees hier het sfeerverslag en download de inspiratie- en werksessies.

Volgend jaar ook laten zien wat u al doet?

Neem contact op met GreenBiz IJmond via greenbiz@odijmond.nl.

CEcongres