Elektrische scooter-estafette van start - OV IJmond trapt af

Gepubliceerd op 13 juni 2017

Ellen van Tongeren, bestuurslid van OV IJmond/coördinator van de kwartiermakers van GreenBiz, gaf op dinsdag 13 juni het startschot voor de elektrische scooter-estafette. Zij zal als eerste de komende week ervaren hoe het is om snel én schoon op plek van bestemming te komen.

Start Scooter-estafette

v.l.n.r. Ellen van Tongeren (OV IJmond), Truus Butter (EVC Heemskerk), Ton van der Scheer (OV IJmond)

In de lente en de zomer is het aantrekkelijk om vaker voor de fiets te kiezen, in plaats van de auto. Niet alleen privé, maar zeker ook voor de zakelijke kilometers. Sommige afstanden zijn echter net even te lang. Dan is een e-scooter een fantastisch alternatief. GreenBiz IJmond stelt, in samenwerking met EVC Heemskerk, een elektrische scooter beschikbaar aan bedrijven in de IJmond. Het gaat om de EMCO Novi Eco Limited edition met een actieradius tot wel 130 km!

Wilt u ook ervaren hoe gemakkelijk het is om schoon én snel op uw plek van bestemming te komen? De eerste 17 bedrijven die zich inschrijven krijgen de scooter een week lang GRATIS in bruikleen. Doe nu mee!

Meer informatie en ervaringen vindt u op www.greenbizijmond.nl/scooterestafette. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deelname.

Sleuteloverdracht