Succesvolle e-scooterestafette wordt opgevolgd door stimuleringsactie

Gepubliceerd op 20 november 2017

E-scooter? Natuurlijk!

Na inzet van een extra e-scooter én verlenging van de estafette is er nu toch echt een einde gekomen aan de e-scooterestafette van GreenBiz IJmond. De estafette was een groot succes Daarom is er nu voor bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk een vervolg: de stimuleringsactie E-scooter? Natuurlijk!.

E-scooterestafette

Om de diverse voordelen en het gemak van e-scooters onder de aandacht te brengen bij ondernemers konden deze van juni tot oktober 2017 een week kosteloos de EMCO Novi Eco Limited edition proberen, beschikbaar gesteld door EVC Heemskerk. Meer dan twintig ondernemers hebben gebruik gemaakt van de gratis e-scooter, een ieder positief over het gebruik.

Snel, schoon en goedkoper rijden

Vooral voor woon-werkverkeer en kleine afstanden werd de e-scooter snel gepakt. E-scooters zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook goedkoper in brandstof en onderhoud. Om het af- en aanrijden van milieuvriendelijke e-scooters op de bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk te stimuleren organiseert Omgevingsdienst IJmond de kortingsactie E-scooter? Natuurlijk!.

Aanbod

Bedrijven die gevestigd zijn in het havengebied van Velsen en Beverwijk komen in aanmerking voor 20% korting op de aanschafprijs (excl. BTW) van een e-scooter. Daarnaast bieden de leveranciers met wie Omgevingsdienst IJmond samenwerkt zelf ook leuke extra’s om het kopen van een e-scooter nog aantrekkelijker te maken. Kijk voor meer informatie over het gebied, de leveranciers en de regeling op www.ijmondbereikbaar.nl/e-scooters-havengebied .


Overdracht 02082016

Overdracht 16082017 1000

Overdracht 16082017 1300

Overdracht 28062017