GreenBiz IJmond - April 2018

GreenBiz IJmond
GreenBiz IJmond - April 2018

GreenBiz IJmond introduceert voor het eerst een duurzame start-up: Flex & Connect. Ook dagen we de deelnemers van Kagerweg Energiepositief uit om hun collega-ondernemer bij het project te betrekken!

Duurzame start-up: Flex & Connect

GreenBiz IJmond stelt u graag voor aan ondernemers die duurzaamheid als essentieel onderdeel van hun onderneming zien. Deze keer: Flex & Connect in Beverwijk.

flex & connect nieuwsbrief

He buur, doe je mee

Hé buur, doe je mee?

Om heel bedrijventerrein Kagerweg/Wijkermeer energiepositief te krijgen kunnen ondernemers op dit terrein zich nog steeds aansluiten. Doe je al mee? Overtuig je collega-ondernemer en ontvang van ons een gezond cadeau!

1.000 panelen aangevraagd op Broekerwerf

Er is voor bijna 1.000 zonnepanelen een aanvraag ingediend bij PWN op de Broekerwerf, zij starten op 1 mei een aanbestedingstraject. Meer informatie over de collectieve inkoop is te vinden via onderstaande link.

klein foto bord Kagerweg-Interreg (zonnepanelen)

GreenBiz IJmond

GreenBiz IJmond is een initiatief voor en door ondernemers. In het kader van GreenBiz IJmond werken ondernemers samen aan het verduurzamen van eigen bedrijf en bedrijventerrein. Omgevingsdienst IJmond ondersteunt de GreenBiz-bedrijven kosteloos bij hun activiteiten maar bijvoorbeeld ook door middel van advies, organiseren van informatie-avonden en denkkracht over energiebesparing en duurzame energie of het begeleiden van subsidieaanvragen.

Voor meer informatie of deelname kunt u terecht op www.greenbizijmond.nl of stuur een e-mail naar greenbiz@odijmond.nl.

Wanneer u deze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier afmelden.

Volg ons ook op LinkedInlogo en Twitterlogo