GreenBiz IJmond nieuwsbrief - februari 2021

Banner GBIJ + logo
Nieuw jaar, nieuwe ontwikkelingen en een nieuwe stichting

Dit is de eerste GreenBiz IJmond nieuwsbrief van 2021. Wij hopen u op deze manier pro-actief betrokken te kunnen houden en op de hoogte te stellen over nieuwswaardige berichten omtrent onze projecten, evenementen, resultaten en publicaties op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en energietransitie.

GreenBiz IJmond: oprichting stichting

Oprichting stichting 01

Wij hebben een stichting opgericht waarin ondernemers zijn vertegenwoordigd! Benieuwd waarom? Welke afgevaardigden nemen deel aan ons bestuur? En wanneer vindt onze eerste bestuursvergadering plaats?

Banner GBIJ

GreenBiz Energy: de successen van 1 jaar!

Greenbiz Energy 01

Het platform is een jaar operationeel. Wat zijn de eerste successen? Hoeveel aansluitingen zijn er aan het platform? Hoeveel kWh is er verhandeld? Wat levert dat op voor u als ondernemer als u aansluit? En heeft u de webinar over onder andere GreenBiz Energy gevolgd?

Banner GBIJ

GreenBiz Energy: stimuleren zonnepanelen op bedrijfsdaken

Zonnepanelen

Welke subsidie is voor u als ondernemer een (financiële) kans om zonnepanelen te plaatsen op uw bedrijfsdak? En waarom werkten wij samen met bureau Over Morgen en wat levert u dat op?

Banner GBIJ

GreenBiz Circulair: resultaten tot nu toe en startconferentie Upcycle Your Waste (UYW)

Startconferentie UYW 01

Wat zijn de resultaten van de afvalscans? En hoe kunt u daar als ondernemer mee aan de slag? Wij vertellen meer tijdens de startconferentie van Upcycle Your Waste. Wat kunt u daarin verwachten?

Banner GBIJ

In de volgende nieuwsbrief onder andere aandacht voor:

Vooruitblik 01
  • Sfeerverslag / terugkoppeling UYW-startconferentie
  • Energielabel C
  • Vervolg GreenBiz Energy
  • Terugblik eerste bestuursvergadering (met doelstellingen en meerjarenplan)
Banner GBIJ
Nieuwsbrief-banner-news-tapel-kranten-smaller

Volg ons ook op LinkedIn icoon

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u mogelijk in het verleden hiervoor bent aangemeld. Mocht u dit nieuws niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief van GreenBiz IJmond. Is dit nieuws ook nog interessant voor anderen uit uw organisatie, wilt u de nieuwsbrief dan doorsturen naar uw collega's?