GreenBiz Energy


Duurzame energie lokaal produceren én lokaal consumeren

Onder de noemer GreenBiz IJmond werken ondernemers in de IJmond samen aan het verduurzamen van het eigen bedrijf én het bedrijventerrein. GreenBiz IJmond is georganiseerd als vereniging, wordt ondersteund door Omgevingsdienst IJmond en werkt bovendien nauw samen met OV IJmond.

Energie lokaal duurzaam opwekken en in de IJmond verhandelen, terwijl u door monitoring inzicht heeft in uw verbruik. Dat was het beeld dat GreenBiz IJmond voor ogen had toen werd gestart met onderzoek naar de mogelijkheden van een lokale energie markt in het havengebied van gemeente Beverwijk en gemeente Velsen. Inmiddels is GreenBiz Energy klaar voor gebruik.

Profiteer direct van de startactie!

We nodigen u graag uit om hier aan mee te doen. Bel voor meer informatie met Jan Boudesteijn: 06-53246858.

GreenBiz Energy is ontwikkeld dankzij het Interreg 2 Zeeën project Ports and Energy Carbon Savings (PECS). PECS ontvangt financiering van het Interreg 2 Zeeën programma 2014-2020, dat mede gefinancierd is door het Europees Regionaal Ontwikkelingsfonds (ERDF) onder het subsidie contract No 2S01-020. Daarnaast zorgen ook de Nederlandse provincies Noord-Holland en Zuid-Holland voor financiële steun.

Logo_PECS_long