Sluit u aan?

Bedrijven in de IJmond bundelen krachten om lokaal duurzame energie te produceren, met als doel deze energie ook lokaal te consumeren via de lokale energie markt: GreenBiz Energy. GreenBiz Energy maakt voor u in- en verkoop van elektriciteit in eigen beheer mogelijk. Word nu deelnemer!

  • Lokale, collectieve, duurzame energievoorziening
  • Onafhankelijk van energieleveranciers
  • Lagere en transparante energielasten
  • Rendement dat ten goede komt aan uw bedrijf en bedrijventerrein
  • Inzicht in uw verbruik door monitoring
  • U wordt volledig ontzorgd

Onafhankelijk

Als deelnemer van GreenBiz Energy wordt uw elektriciteit rechtstreeks tegen de actuele marktprijzen voor u ingekocht via de lokale energie markt in de IJmond en (indien nodig) op de externe handelsbeurs, geheel zonder tussenkomst van reguliere energieleveranciers. GreenBiz Energy rekent geen opslagen en koopt elke dag de elektriciteit in die u als deelnemer nodig heeft. U betaalt dus de werkelijke prijs voor elektriciteit en niet voor het risico van prijsschommelingen en verborgen kosten van voorgefinancierde lange termijncontracten. GreenBiz Energy maakt voor haar services gebruik van het slimme ICT platform van EXE (dochteronderneming van Alliander).

Transparant

GreenBiz Energy maakt de kosten van uw elektriciteit volledig transparant en duidelijk zichtbaar. U beschikt over een eigen Energy Account waarmee u ten alle tijden inzicht heeft in uw verbruik en kosten. Geen verborgen verdienmodel en GreenBiz Energy doet ook niet aan vaste contracten. Elke dag werken wij aan de beste service en de laagste prijzen. Bent u niet tevreden, dan kunt u uw deelname altijd beëindigen, zonder boete.


Meer informatie

Stel vrijblijvend een vraag of meld u direct aan.

Blijvend voordeel

Gemiddeld is de handelsbeurs voor elektriciteit en gas significant goedkoper dan de lange termijnbeurs. Lees in dit onafhankelijk onderzoek (pdf, 679 kB) van Adviesbureau Roland Berger waarom GreenBiz Energy niet alleen voor een 100% eerlijke prijs zorgt, maar ook voor blijvend voordeel ten opzichte van de termijnmarkt.