Word nu lid


SustainabilityConsulting

Onder de noemer vereniging GreenBiz IJmond werken wij samen met ondernemers in de IJmond aan het verduurzamen van het eigen bedrijf én het bedrijventerrein. Wij zijn georganiseerd als vereniging, worden ondersteund door Omgevingsdienst IJmond en werken bovendien nauw samen met OV IJmond.

Een flink aantal ondernemers hebben zich al aangesloten bij de vereniging GreenBiz IJmond. Ook uw bedrijf is van harte uitgenodigd. Word nu lid.

Dit zijn de voordelen:

  • Vereniging GreenBiz IJmond is de kennispartner in de regio op het thema duurzaamheid, schone energie en energiebesparing.
  • Vereniging GreenBiz IJmond realiseert een Lokale Energie Markt: GreenBiz Energy. Leden kunnen gebruik maken van dit energieplatform.
  • Vereniging GreenBiz IJmond is nauw verbonden aan de nieuwe MBO-opleiding Junior Consultant Duurzaamheid. Leden geven ruimte aan stagairs van deze opleiding.
  • Vereniging GreenBiz IJmond biedt haar leden tegen gereduceerde kosten een energiescan aan, en stelt gratis de datalogger en warmtecamera ter beschikking voor onderzoek.

Meer informatie?

U kunt meer informatie aanvragen of een verzoek om contact indienen via dit webformulier.

Direct aanmelden?

Doet u mee? U kunt zich aanmelden voor GreenBiz IJmond door contact op te nemen met Jan Boudesteijn, voorzitter van GreenBiz IJmond, via 06-53 24 68 58 of jboudesteijn@greenbizijmond.nl.

Wilt u zich direct aanmelden voor lokale energie markt GreenBiz Energy? Dat kan via dit webformulier.